Yumeiho

Szeretettel várlak Yumeiho Japán masszázs kezelésre Budapesten a Top Pilates stúdióban !
Budapest Fejér György utca 8 fsz1
bejelentkezéshez hívj a 06309327233-as számon
Árakról

Néhány tudnivaló a kezelésről.
A kezelések 45-55 percig tartanak. A masszázs ruhában, vékony, pamut öltözetben történik, padlóra helyezett tatamin vagy rugalmatlan szivacson. A helyszínen lehetőség van átöltözésre.
A kezelés után ajánlott pár percig még nyugalomban maradni, ajánlott nem azonnali rohanással tervezni. Kérlek 1.5 órát számolj rá naptáradban !

Pár szót a Yumeihoról

alapvetően a fő cél a legtöbb  “Keleti” gyógymódnál az egyensúly, szimmetria, harmónia elérése.

A Yumeiho kezelés elsődleges célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, a harmonikus energia- és vérkeringés megteremtése, az öngyógyító erők serkentése valamint az izmok lazítása-nyújtása. Tehát nem csak a tünettel, hanem elsősorban az azt kiváltó ok megszüntetésével foglalkozunk.
Az egyensúly sokkal könnyebben visszaállítható kis eltérésnél, ezért is nagyon fontos a megelőzés, illetve a mielőbbi foglalkozás a problémákkal. A legkisebb fájdalomnak is oka van, amit ha nem veszünk komolyan, nem foglalkozunk vele, a későbbiekben súlyosabb problémák gyökere lehet. A tünetek jelentkezésekor minél előbb keressen fel szakembert, így bízhat a gyorsabb javulásban és nem alakulhatnak ki komolyabb betegségek.

Az első Yumeiho kezelés minden esetben állapotfelméréssel, beszélgetéssel kezdődik. Ennek alapján döntünk az alkalmazott terápiáról, amely mindig a pillanatnyi helyzettől függ.

Alkalmazási területek
mozgásszervi problémák (izületi- és gerincbetegségek)
műtétek utáni rehabilitáció
sportsérülések, izomfájdalmak
fiatalkori gerincelváltozások, tartáshibák
a medenceöv statikai problémái (például szülés után)
belgyógyászati betegségek (vérnyomás-, vércukor problémák esetén)

Forrás

Yumeiho Japán masszázs

%d bloggers like this: